Tko smo mi

FCR Media Online d.o.o. pripada međunarodnoj FCR Media grupi. Tvrtka planira rebrannding kampanju, a također će nastaviti modernizaciju poslovne tražilice www.zutestranice.hr i ulaganje u nove online proizvode, kako bismo repozicionirali brand na tržištu.

FCR Media Grupa je jedna od europskih najvećih pretraživačkih digitalnih tvrtki, s podružnicama u 12 zemalja - Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Irskoj, Švedskoj, Finskoj , Rusiji i baltičkim zemljama ( Latvija , Litva i Estonija ) - i više od 1.400 zaposlenika. Ovaj vodeći europski pretraživače nudi cjelovita , moderna i inovativna rješenja oglašavanja, osobito u području interneta i mobilne tehnologije, namijenjen malim i srednjim poduzećima.

Imamo znanje da prikažemo smisao svih opcija i proizvoda te dostavimo Vašu poruku potrošačima. Samo najsvježije i najrerelevantnije informacije se nalazi na dohvat ruke, potencijalni kupci će biti kontaktirani na svim platformama.Sa aktivnosti u cijeloj Europi i šire , FCR media i dalje širi sveobuhvatnu mrežu stručnih tvrtki, stjecajući milijune i milijune kvalitetnih tvrtki dovodi do rasta vašeg poslovanja